Op. Dr. Süleyman ESERDAĞKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Cinsel TerapistAile Danışmanlığı, Hipnoterapist, Kozmetik Jinekoloji
PAYLAŞ:

Sosyal Medya Hesabı Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) KAPSAMINDA SOSYAL MEDYA HESABI AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatı ile Süleyman Eserdağ olarak, sosyal medya hesabı üzerinden iletişime geçen kişilereait kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, aktarılması, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır) kapsamındaki haklarınız konusunda sizi bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

ŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI, HUKUKİ SEBEPLERİ

Sosyal Medya Hesapları üzerinden iletişime geçilmesi sureti ile temin edilen “ad soyad, sosyal medya kullanıcı adı, telefon bilgili, fotoğraf, mesaj” dan oluşan kişisel verileriniz, ilgili birimlere yönlendirilerek tarafınıza yardımcı olunması ve gerekenin yapılması,

Amaçları ile sınırlı olmak kaydı ile, elektronik ve fiziki ortamlarda işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, KVKK’nun 5. Maddesinde düzenlenen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati” hukuki sebebine bağlı olarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, yukarıda bahsedilen amaçlar ve hukuki sebep doğrultusunda muayenehanemizin işbirliği ile çalışmış olduğu iştirakler ve/veya muayenehaneler (ve/veya işin yerine getirilmesi için paylaşılması gerekli olan üçüncü kişi iş ortakları) ile paylaşılabilmektedir.

KVKK’NIN 11. MADDESİ GEREĞİ HAKLARINIZ VE İRTİBAT BİLGİLERİMİZ

KVKK kapsamında tarafımıza başvurarak, kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. No:52 Çeyrekoğlu Apt. Kat:3 Daire :6 Nişantaşı Şişli İstanbul veya www.eserdag.comadresine iletebilirsiniz.

ULUSLARARASI EĞİTİMLER VE TOPLANTILAR

2017 sonrası, Dr. Süleyman Eserdağ tarafından verilen kurs, eğitim ve toplantıların bir kısmını aşağıdaki bölümlerden inceyebilirsiniz.

TÜM EĞİTİMLER
İletişim ve Randevu

Formu doldurup gönderdikten sonra size geri dönüş sağlanacaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

TREN
Op. Dr. Süleyman EserdağOp. Dr. Süleyman ESERDAĞKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Cinsel Terapist
0212 225 15000530 763 34 00
Bu web sitesi, web sitemizin kalitesini artırmak için istatistikler oluşturmak amacıyla veri toplamak için tanımlama bilgileri kullanır. Aşağıdaki butonlara tıklayarak veya Çerez Politikası sayfasını ziyaret ederek çerezlerimizi kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Herhangi bir seçim yapılmaması durumunda varsayılan "izin yok" seçeneği geçerlidir ve reddetme kullanıcı deneyiminizi sınırlamaz.