Md. Süleyman ESERDAĞKadın Hastalıkları ve Doğum UzmanıCinsel Tedaviler & Kozmetik Jinekoloji
SHARE:

Cookie Policy

İNTERNET SİTESİ ÇEREZLERE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatı ile Süleyman Eserdağ olarak, internet sitemizi ziyaretiniz sırasında tarafınıza ait kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, aktarılması, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır) kapsamındaki haklarınız konusunda sizleri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Tarafımızca işletilmekte olan https://www.eserdag.com/ internet sitesinin işletilmesi sırasında siz site ziyaretçileri tarafından çerez kullanımı ile elde edilen kişisel verileriniz hakkında sizleri bilgilendirmek ve sitemizde hangi amaçla hangi çerezlerin kullanıldığı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi açıklamak istiyoruz.

KULLANILAN ÇEREZLER VE AMAÇLARI

Oturum Çerezleri (Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerin internet sitesini ziyareti süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Kalıcı Çerezler (Persistent Cookies)

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir.Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.

Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrarziyaret ettiğinizde, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ise size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle daha iyi bir hizmet sunulur.

İstatiksel Çerezler (Analytical Cookies)

İstatiksel çerezler ile internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

İstatiksel çerezlerin kullanımı ile,

  • Sitede etkin kaç kullanıcı var
  • Siteyi bir günde kaç kişi ziyaret ediyor
  • Hangi şehir ve ülkeden siteye giriş yapıyor
  • Hangi içerik ne kadar görüntülendi
  • Sitede ortalama kalma süresi
  • Mobil cihazlardan mı giriş yapıyor yoksa masaüstü cihazlardan mı, tarayıcı, işletim sistemi, servis sağlayıcı ve ekran çözünürlüğü bilgisi
  • Kullanılan dil, yaş ve cinsiyet bilgileri toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI, HUKUKİ SEBEPLERİ VE VERİLERİN PAYLAŞILDIĞI KİŞİ VE KURUMLAR

Kişisel verileriniz, internet sitemizi ziyaretiniz kapsamında elektronik ortamda KVKK‘nun 5. maddesinde düzenlenen “meşru menfaat” hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir.

İstatiksel çerezlerin kullanımı ile toplanan kişisel verileriniz iseişbu çerez politikası aydınlatma metninde açıklanan amaçlarla sınırlı olarak KVKK‘nun 5. maddesinde düzenlenen “açık rıza” hukuki sebebine dayanarak işlenmektedir.

Kişisel verileriniz 3. kişi/kurumlarla paylaşılmamaktadır. Kişisel verileriniz sadece, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi için gerektiği ölçüde ve bu amaçlarla sınırlı olmak kaydıyla; kanunun 8/2 maddesi gereğinceilgili kurum kuruluşlar ile paylaşılmaktadır.

ÇEREZ KULLANIMI NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

Tarayıcınız ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

AdobeAnalytics

https://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/?hl=en&answer=95647#topic=9796470

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy

Safari

https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

KVKK’ nin 11. Maddesi Gereği Haklarınız ve İrtibat Bilgilerimiz

KVKK kapsamında tarafımıza başvurarak, kanunun ilgili kişinin hakları başlıklı 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” elektronik posta üzerinden suleyman@eserdag.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

Contact and Appointment

After completing the form, we will return to you. Thank you for choosing us.

TREN
Dr. Süleyman EserdağMd. Süleyman ESERDAĞKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
0212 225 15000530 763 34 00
This website uses cookies to collect data in order to create statistics to improve the quality of our website. You can accept or refuse our cookies by clicking on the buttons below or by visiting our Cookie Policy page. A default "no consent" option applies in case no choice is made and a refusal will not limit your user experience.